Mellersta Norrlands distriktssnackis 18 november

09 NOV 2020 08:51


Onsdagen den 18 november klockan 19-20 är det dags för Mellersta Norrlands distriktssnackis! Den är till för alla medlemmar i föreningen och temat är ”återstart”. Anmälan sker via länken nedan och vi vill ha stor uppslutning från IF Karlsvik!


I våras genomförde vi distriktsnackisar där alla föreningar och medlemmar i era respektive distrikt fick möjlighet att diskutera det som är aktuellt för just er. Nu är det dags för en ny omgång av dessa. Den 18/11 kl 19-20 är alla i Mellersta Norrland distrikt välkomna till en distriktsnackis!
 

Syftet med snackisarna är att skapa en bättre gemenskap och kommunikation mellan oss, lyfta problematik men även goda exempel som andra kan ha nytta av. 

Temat för snackisarna är Återstart:

  • Vad kan vi göra för att stimulera våra medlemmar? 
  • Ta emot nya på ett säkert och tryggt sätt? 
  • Vad kan vi inom distriktet hjälpas åt med? 


Snackisarna kommer vara 1 timme långa. Vi använder oss av plattformen Microsoft Teams. Använd gärna headset med mick för bästa ljud. Anmälan sker via länken: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1436098


Alla som är medlemmar i en förening som är anslutet till Mellersta Norrlands BF är välkomna att delta vid detta tillfälle. 


Välkomna!