Ny information angående träningstider och bokning av träningslokal

11 FEB 2021 18:36

Ändrade restriktioner från 6 februari, nu är det tillåtet att ha organiserad träning för barn och ungdomar födda -02 och yngre om det sker enligt gällande säkerhetsregler.

Organiserad träning av barn och ungdomar födda -02 eller senare är nu tillåtet om det sker enligt gällande säkerhetsregler, se Svenska Bågskytteförbundets hemsida här för mer detaljer. 

IF Karlsviks styrelse har beslutat att följande gäller för organiserad träning: max 8 skyttar (4 per lokal, en per butt) samt max två tränare. Födda -05 och yngre har fortsatt prioriterad träningstid tisdag och torsdag, 18.00-20.00. 16-klassare upp till och med födda -02 har prioriterad träningstid måndagar 18.00-20.00. Mer information om lördagsträningen följer. Övriga tider är öppna för alla att boka. 

Vi tar nu bort systemet att boka träningstider via Facebook, använd istället hemsidan www.boka.se. Det nya bokningssystemet gäller både organiserad träning och övrig träning. Träningstid för -05 och yngre, tisdag och torsdag, får fyllas på med äldre ungdom upp till -02 om plats finns. Vice versa gäller på måndagar. 

För att kunna boka tid måste man bli registrerad i bokningssystemet. Hör av er med namn och mailadress till Per Graeve via Messenger eller sms, så får ni en direktlänk och lösenord. 

Vid bokning: gör en gruppbokning för två personer. Den ena platsen tar du själv och den andra lämnar du öppen, detta gör det möjligt att nyttja båda hallarna.

Skribent: Fanny Burman